Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Augusztus 14. 19:10, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

I Love Gunaras programsorozat

I Love Gunaras programsorozat

Augusztus 14-én – hagyományteremtő céllal - I Love Gunaras címmel programsorozat kezdődik a fürdőtelep területén, melyre valamennyi üdülőtulajdonos közvetlen meghívást kapott.

Dombóvár Város Önkormányzata számára fontos Gunaras-fürdő és az üdülőtelep népszerűsítése, az ide látogatók elégedettsége és nem utolsó sorban a közvetlen kapcsolattartás a gunarasi ingatlantulajdonosokkal. Az idei évben ezért dolgoztak ki több akciót, szerveztek kulturális és sportprogramot a gunarasi fürdővel és az ottani vállalkozókkal.

Augusztus 14-én – hagyományteremtő céllal - I Love Gunaras címmel programsorozat kezdődik a fürdőtelep területén, melyre valamennyi üdülőtulajdonos közvetlen meghívást kapott. A program Dombóvár Város Önkormányzata valamint a területen működő vállalkozások közös szervezésében kerül megrendezésre.

A rendezvénysorozat 22-én a stranfürdő területén folytatódik. E napon kerül megrendezésre a III. Természetesen Dombóvár Kispályás Labdarúgó Kupa egy Európában egyedülálló mobil, műfüves pályán, ami erre az alkalommal kerül felállításra. E mellett lesz strandröplabda, kézműves foglalkozás, fellép a Dáridóból ismert Csocsesz, de lesz habparty-s disco és vízi tűzijáték is.

Az "I love Gunaras" rendezvények keretében matricákat fognak árusítani 200 forintért. Minden matricán kb. 70 forint haszon lesz, melyet Gunaras virágosítására szeretnének fordítani. Reméljük sokan lesznek, akik vásárolnak és ráragasztják ruhájukra, kerékpárjukra, autójukra, bárhová az új gunarasi jelképet.

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődésüket egy új és érdekes program iránt, melyre tisztelettel várjuk Önöket is!

Címkék: Dombóvár, Gunaras

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.