Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Május 25. 08:19, kedd | Helyi

Idén sem rendezik meg az Ozora Fesztivált

Idén sem rendezik meg az Ozora Fesztivált

Az új dátum 2022. augusztus 1–7, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a 2022-es eseményre.

Az idei év még nem az igazi a fesztiválszervezők számára. Több hazai fesztiválról bejelentették már, hogy idén sem rendezik meg (Sziget, Balaton Sound, VOLT), de az Ozora Festival szervezői eddig reménykedtek. Viszont szerdán egy Facebook bejegyzésben közölték, hogy sajnos idén sem tudják megszervezni sokak kedvenc fesztiválját, az Ozorát. Így a következő fesztivál dátuma: 2022. augusztus 1–7. "Kedves Ozorások! Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy biztonságos módon meg tudjuk valósítani az idei rendezvényt a világ minden tájáról érkező közösség számára. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a türelmet ebben a kaotikus, bizonytalanságokkal teli időszakban. Nektek is terveznetek kell a nyaratokat, életeteket, és nekünk is kell bizonyos idő a szervezéshez. Jelenleg még nincsenek egyértelmű irányelvek vagy biztonsági előírások a magyarországi zenés-táncos rendezvényekre vonatkozóan, kivéve, hogy azok megrendezését a törvény egyelőre tiltja. Még akkor is, ha kormányunk a közeljövőben olyan rendeletet hozna, amely lehetővé tenné számunkra az O.Z.O.R.A. Fesztivál megtartását, a Magyarországra való utazás a világ sok pontjáról még nagyon bizonytalan. Ezért most csak egy lehetőségünk van - az új dátum kitűzése: 2022. augusztus 1–7. "

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a 2022-es eseményre. Azok akik nem tudnak részt venni a következő fesztiválon, jegyüket másra ruházhatják. A 2022-es eseményre a regisztráció augusztus 31-ig tart. Az eddigi regisztrációk érvényesek továbbra is. A regisztrált jegyek értékesítése szeptember 1-én kezdődik. Szeptember közepétől pedig a fennmaradó jegyek regisztrációja, majd árusítása indul limitált számban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.