Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 11. 10:49, csütörtök | Helyi

Ismét meghirdették a Pincehely fotósszemmel fotópályázatot

Ismét meghirdették a Pincehely fotósszemmel fotópályázatot

Várják a településről, annak életéről, eseményeiről a jelenben, a közelmúltban vagy a távolabbi múltban készült fotókat.

Nevezni a képek e-mailben történő elküldésével lehet a fotopalyazatpincehely@gmail.com címre. A szövegben kérik feltüntetni a pályázó nevét és a képek címét. Nevezni egy személynek legfeljebb 3 db képpel lehet. A beküldött anyagot zsűri értékeli. Az eredményhirdetésre az augusztus 3-án tartandó falunap délutánján kerül sor a sportpályán. Az előző években számos kép érkezett, a szervezők bíznak benne, hogy idén is erős mezőny alakul ki, amiből nehezen választhatóak ki a legjobbak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.