Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Július 11. 10:49, csütörtök | Helyi

Ismét meghirdették a Pincehely fotósszemmel fotópályázatot

Ismét meghirdették a Pincehely fotósszemmel fotópályázatot

Várják a településről, annak életéről, eseményeiről a jelenben, a közelmúltban vagy a távolabbi múltban készült fotókat.

Nevezni a képek e-mailben történő elküldésével lehet a fotopalyazatpincehely@gmail.com címre. A szövegben kérik feltüntetni a pályázó nevét és a képek címét. Nevezni egy személynek legfeljebb 3 db képpel lehet. A beküldött anyagot zsűri értékeli. Az eredményhirdetésre az augusztus 3-án tartandó falunap délutánján kerül sor a sportpályán. Az előző években számos kép érkezett, a szervezők bíznak benne, hogy idén is erős mezőny alakul ki, amiből nehezen választhatóak ki a legjobbak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 11. 09:35, péntek | Helyi

Rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakokban

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

2019. Október 11. 09:34, péntek | Helyi

Önkormányzati választások lesznek vasárnap

A tamási választókerületben a megválasztható képviselők száma 8 fő, ennek megfelelően a választópolgárok szavazataikat érvényesen legfeljebb 8 képviselő-, 1 polgármester-jelöltre, valamint 1 megyei listára adhatják le.

2019. Október 10. 08:10, csütörtök | Helyi

Beleshettek a Sportok Házába

Az épülő Sportok Házába nyertek bepillantást tegnap a tamási sportegyesületek, valamint a város diáktestületének képviselői.

2019. Október 07. 11:49, hétfő | Helyi

Felmérik a kábítószerhelyzetet a városban

Szeptemberben ismét összeültek a Tamási Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai. Ez alkalommal a város középiskoláinak helyzetbemutatása volt a fókuszban.