Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Július 05. 07:53, kedd | Helyi

Ittasan gázolt gyalogost a sofőr Pincehelyen

Ittasan gázolt gyalogost a sofőr Pincehelyen

A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, így őt előállították további mintavételre.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a hétvégén több súlyos sérüléses, könnyű sérüléses és több anyagi káros baleset is történt. Személyi sérüléses baleset történt 2022. július 2-án reggel 6 óra körüli időben Pincehelyen. Egy 68 éves belecskai férfi közlekedett autóval a Kossuth Lajos utcában Tamási irányából Tolnanémedi irányába. A Kossuth Lajos utca 80-as szám elé érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező, a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelni szándékozó helyi asszonynak, elütötte a gyalogost, aki a balesetben súlyosan megsérült. A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, így őt előállították további mintavételre. Személyi sérüléses baleset történt Kisvejkén 2022. július 2-án 18 óra 40 perc körüli időben. Egy 60 éves helyi férfi közlekedett segédmotoros- kerékpárral, amikor balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a neki balról, Lengyel irányából érkező és Mucsfa irányába tartó utánfutós autónak. A kocsi vezetője balra kormányozva próbálta az ütközést elkerülni, ennek ellenére összeütköztek. A motoros a balesetben súlyosan megsérült. Személyi sérüléses baleset történt 2022. július 2–án 10 óra körüli időben Bonyhádon. A Perczel Mór utca 52. szám előtt egy 58 éves helyi férfi a parkolóból kezdett tolatni autójával, a manőver során nem adott elsőbbséget a neki jobbról a Dr. Kolta László utca irányából a Mátyás Király utca irányába haladó kerékpáros nőnek, így nekiütközött. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült. A rendőrök szombaton elfogtak egy főt, továbbá ötöt előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai három szabálysértési, -és egy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Címkék: pincehely, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.