Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2022. Január 13. 13:15, csütörtök | Helyi

Ivartalanítási akció Tamásiban

Ivartalanítási akció Tamásiban

A Tamási Állatvédő Egyesület hatalmas lehetőséget kapott a Hundehilfe Ungarn szervezettől: velük együttműködve ivartalanítási akciót indíthatnak kutyák számára.

Az ivartalanítás rendkívül fontos dolog, amellett, hogy számtalan felesleges szaporulattól megkíméli a gazdát, a környezetet, kevesebb lesz a kóbor állat, megszűnhet a szökés, csavargás és még betegségek is megelőzhetőek általa.
- Az akcióra jelentkezhet minden Tamásiban élő kutyatulajdonos. Az állatorvoshoz való szállítás, a lábadozás alatti figyelem a gazda dolga. A műtéti időpont kérése, a számla kiegyenlítése az egyesület feladata a Hundehilfe Ungarn támogatásával. Cserébe csupán egy fényképet kérünk a műtéten átesett kutyáról – informált Kovács Anett, a Tamási Állatvédő Egyesület elnöke.

Az akcióra a tamasiallatvedok@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni az alábbi adatok megadásával:


- a kutya tulajdonosának neve, címe, telefonszáma
- a kutya ivara, életkora, chip száma
- amennyiben a kutya még nem rendelkezik microchippel, azt jelezni szükséges!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 08:12, kedd | Helyi

Ismét a vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az árukészletek eredetét Tolna megyében.