Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Január 11. 09:18, kedd | Helyi

Január végén részlegesen megnyitja kapuit a Tamási Fürdő

Január végén részlegesen megnyitja kapuit a Tamási Fürdő

A fürdő szaunavilága teljes kapacitással (finn szaunák, infra szaunák, fényterápiás szauna, gőzkabin, sószoba, kneipp medencék és hideg vizes csobbanó) fog üzemelni a tervek szerint.

A 2021.november 1-jén sajnálatosan bekövetkezett tűzeset miatt Tolna megye és a régió közkedvelt fürdője bezárt. A káresemény megtörténte óta az üzemeltető és Tamási Város Önkormányzata folyamatosan azon dolgozott, hogy a Tamási Termálfürdő minél előbb újra fogadhassa a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeit. Ennek eredményeképpen a fürdőt üzemeltető Aquaplus Kft. a város honlapján jelentette be, hogy a Tamási Termálfürdő 2022. január végével részlegesen újra megnyitja kapuit. A fürdő szaunavilága teljes kapacitással (finn szaunák, infra szaunák, fényterápiás szauna, gőzkabin, sószoba, kneipp medencék és hideg vizes csobbanó) fog üzemelni a tervek szerint. A fürdő exkluzív szaunamesterei a hét minden napján különleges szauna programokkal, felöntésekkel várják a szauna szerelmeseit. A fürdeni vágyók a szabadban található 38 fokos termálvizes medence gyógyvizében pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A kárfelmérést követően a tűzben megsérült tetőszerkezet állagmegóvását szolgáló ideiglenes helyreállítási munkák hamarosan megkezdődnek. A fürdőn jelentős fejlesztésekre pályázott Tamási Város Önkormányzata, aminek előkészítésére támogatást nyertek a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt-től még 2020 decemberében. A tervek elkészültét követően jelenleg a kivitelező közbeszerzési eljárás keretében történő kiválasztása van folyamatban. Tekintettel arra, hogy a fejlesztések érintik a végleges helyreállítással érintett részeket, így a fejlesztési beruházás és a helyreállítás egy időben történik. A helyreállítási munkálatok eredményeképpen várhatóan már az idei évben a termálfürdő a korábbi teljes szolgáltatási körrel fogadhatja vendégeit, 2023-tól pedig a fejlesztés során megvalósuló új élményelemekkel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!