Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Június 17. 11:53, szerda | Helyi

Játékdobozban érkezett a drog Tolnába

Játékdobozban érkezett a drog Tolnába

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le egy kisbuszban. Egy 29 éves pécsi és egy 43 éves komlói férfi letartóztatásba került.

A rendőrségnek információja volt arra vonatkozóan, hogy egy külföldről hazatérő munkásokat és csomagokat szállító járműben nagyobb mennyiségű kábítószert szállítanak. Az adatgyűjtést követően 2020. június 12-én a délutáni órákban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az egyik bonyhádi benzinkúton elfogtak négy férfit, akik összefüggésbe hozhatóak a bűncselekménnyel.

A rendőrök egy kisbuszban - gyerekjátékok dobozaiból - több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot - marihuánát, valamint metamfetamint és kokaint tartalmazó fehér port - foglaltak le.

A szekszárdi rendőrök mind a négy férfit előállították és elszámoltatták. Egy 29 éves pécsi és egy 43 éves komlói lakost jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett kísérletével gyanúsították meg. Az egyik férfinál több mint félmillió forint is volt, melyet munkatársaink szintén lefoglaltak. Az elkövetőket a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Őket a Szekszárdi Járásbíróság 2020. június 15-én letartóztatásba helyezte.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!