Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2020. Július 22. 10:06, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Játékos feladatokat oldottak meg a gyerekek

Játékos feladatokat oldottak meg a gyerekek

Romanapot tartottak az elmúlt hétvégén Sárszentlőrincen, amelyre a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport tagjai, valamint a Paksi és a Tamási Rend­őrkapitányság munkatársai is meghívást kaptak.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy Bíró Ilona Mária rendőr főtörzsőrmester és Szalai Ágnes megelőzési előadók közösségi szolgálatos diákok segítségével bűn- és baleset-megelőzési vetélkedőt szerveztek a gyerekek számára. A játékos állomások között volt olyan, ahol a kerékpár kötelező tartozékait kellett felismerni, vagy éppen leírás alapján felismerni egy csokoládétolvaj fantomképét, valamint részegszemüvegben is oldottak meg feladatokat.

A baleset-megelőzési játék első helyezettje Vámosi Zoltán József lett, a második Csonka Brigitta, míg a harmadik Horváth Kornél Mátyás. A bűnmegelőzési játék során Lakner Sándor végzett az élen, Bali Dávid Barnabás a második és Lakner Norine a harmadik. A legjobbakat érmekkel jutalmazták, illetve minden részt vevő gyermek kapott ajándékot.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 07:51, kedd | Helyi

Átvették megbízásaikat az igazgatók

A tamási Vályi, valamint a dunaföldvári Magyar László iskola igazgatói kaptak megbízást.

2020. Augusztus 11. 07:50, kedd | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

Tamásiban augusztus 13-án kell ellenőrökre számítani.

2020. Augusztus 09. 17:28, vasárnap | Helyi

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

2020. Augusztus 09. 17:18, vasárnap | Helyi

Közlekedjenek óvatosan a vasúti átjárókban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a vasúti átjárókban történt közlekedési balesetek elkerülése érdekében az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét.