Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Szeptember 13. 19:55, vasárnap | Helyi

Jó ügy mellé álltak a spinningesek

Jó ügy mellé álltak a spinningesek

Egy nagyszokolyi kisfiúért mozdultak meg sokan a környékben, a Tamási Spinningesek is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Óvári Miklós 16 éves, leukémiával küzdő fiú és családja anyagi támogatására tartottak jótékonysági süteményvásárt Viszló-Bódog Renáta szervezésében augusztusban Nagyszokolyon, az Idősek Napközi Otthonában. Miklósnál márciusban diagnosztizálták a betegséget, jelenleg Pécsen kezelik a gyermek onkológián. A család heti 3-4 alkalommal utazik hozzá, ami komoly anyagi megterhelést jelent számukra. Miklós jelenleg csontvelő átültetésre vár, amihez már van két alkalmas donor, a beavatkozást a pesti Szent László kórházban fogják elvégezni. A Tamási Spinninges csapat is gyűjtött a családnak, melyet át is adtak számukra, remélve, hogy hozzájárulhatnak a kisfiú gyógyulásához. Pár nappal később a Tamási Rádióban a Tamási Bringasport Egyesület licitre bocsátott két bringás sisakot, az ebből befolyt összeget szintén a nagyszokolyi kisfiúnak ajánlották fel.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.