Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Augusztus 09. 17:28, vasárnap | Helyi
Forrás: TEOL

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

Az országos bajnokság keretein belül az U13-as lányokra és fiúkra, illetve az U15-ös lányokra a Tamási Parkerdő-Erdei út-Gyulaj (fordító)-Erdei út-Tamási Parkerdő útvonalon 24 kilométer várt. A haladó fiúk (U15) és a serdülő lányok (U17) két kört (56,8 km) tettek meg a Tamási-Nagykónyi-Iregszemcse-Tamási útvonalon. A serdülő fiúkra (U17) és az ifi lányokra (U19) három (85,2 km), míg az ifi fiúkra (U19) öt kör (113,6 km) várt, írja a bringasport.hu. Tolna megyét a helyi Tamási Bringasport Egyesület és a Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület versenyzői képviselték, de érkeztek csapatok a fővárosból a Ferencváros és a KSI SE révén, valamint Kaposvárról, Székesfehérvárról, Debrecenből, Miskolcról és Mosonmagyaróvárról is. Ha már ott voltak, mindkét megyei együttes kitett magáért, a szekszárdi klub a két szakágat összesítve öt arany-, három ezüst és három bronzérmet vihetett haza, de a tamási fiatalok is értékes helyezésekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak. Dér Zsolt országúti szövetségi kapitány a bringasport.hu oldalnak elmondta, az első és másodéves ifjúsági korosztályban megvan az a potenciál, amely áthidalhatja a Valter Attila által fémjelzett évjárat és az ifjúságiak közötti űrt, s, hogy felnőjenek majd a komolyabb kihívásokhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!