Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Január 13. 08:47, kedd | Helyi

Karácsonyi ajándékcsomag – mert adni jó!

Karácsonyi ajándékcsomag – mert adni jó!

A Kop-Ka Zrt. vezetői és munkatársai a nagy karácsonyi készülődésben, az év végi kereskedelmi hajrában sem feledkeztek meg a rászorulókról

A családoknak készített ajándékcsomagokat december 24-én, a 3. számú Bokréta Coop Szupermarketben adták át.

A rászorulók, a szociálisan rosszabb helyzetben lévő nagy családok megsegítése a társadalmi szerepvállalás, a tolerancia és a szeretet jegyében karácsony közeledtével talán még inkább aktuálissá válik. A Kop-Ka Zrt. az idei évben is lehetőségeihez mérten igyekezett segíteni a rászoruló családokon. A hagyományosnak is nevezhető Bokréta Coop Szupermarketben zajló összejövetelen az ajándékcsomagok átadásával tíz hátrányos helyzetű család karácsonyi ünnepét tették boldogabbá. - Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban meg kell állni egy “pillanatra“ és nem szabad elfelejteni, hogy emberek vagyunk. Nagy örömmel tölt el engem is és minden kedves munkatársamat az, hogy a szeretet ünnepén ilyen formán tudunk “ADNI”, segítséget nyújtani. Jól eső érzés, hogy a karácsonyfa alá tett ajándékhoz és a karácsonyi ebédhez vagy vacsorához valamilyen formában hozzá tudtunk mi is járulni – mondta Viola Szabolcs, a Kop-Ka Zrt. vezérigazgatója.
- A családok kiválasztásához a korábbi éveknek megfelelően idén is segítséget kértünk: az év vége közeledtével felvettük a kapcsolatot a tamási Családsegítő Szolgálat munkatársaival, az ő közreműködésükkel az idei évben tíz családot tudtunk támogatni. Az átadott csomagok elsősorban tartós élelmiszerekből, alapanyagokból valamint a Kop-Ka sütőüzeme által készített pékárukból tevődtek össze. Igyekeztünk figyelni arra is, hogy a családokban milyen korú gyermekek vannak, akiknek az életkoruknak megfelelő meglepetéssel kedveskedtünk. A közreműködésért ezúton szeretnék köszönetet mondani valamennyi munkatársamnak, a Családsegítő Szolgálat munkatársainak, valamint szállító partnereinknek.
- Talán mondanom sem kell, hogy a családok az idei évben is nagy örömmel várták a csomagok átadását és köszönetüket fejezték ki ezért. Ők azok, akik nem felejtenek, és sok esetben vásárlóinkként visszatérve is többszörösen hálálkodnak. Ilyenkor érezzük mindannyian az üzletben, hogy milyen jó érzés, ha az ember adhat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!