Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2021. Január 04. 12:27, hétfő | Helyi

Karácsonyi vacsorát készítettek

Karácsonyi vacsorát készítettek

Az egytálétellel és a süteményekkel azokat a pincehelyi személyeket szándékozták támogatni, akik az ünnepeket egyedül, rokonok látogatása és segítsége nélkül töltötték el.

50 adag étel elkészítéséről és kiszállításáról gondoskodott Pincehely Nagyközség Önkormányzata december 24-én. Az egytálételt - babgulyás kenyérrel - a konyhán Szilágyiné Hegedüs Mónika és Kuvik Istvánné készítették el – számol be róla Pincehely Nagyközség Önkormányzatának közösségi oldala.

Varga István simontornyai pékmester felajánlásából a leves mellé mákos és diós bejgli készült az ő irányításával a pékségében, amiért az önkormányzat köszönetét fejezi ki. A leves mellé adott finom kenyér is a pékség és munkatársai munkáját dicséri. A levest és a beiglit, egy - egy csomag szaloncukrot, valamint a József Erika doktornő jóvoltából beszerzett csomagokat szenteste délutánján az önkormányzati kisbusszal Kuvik Istvánné segítségével szállították ki.
Az egytálétellel és a süteményekkel azokat a pincehelyi személyeket szándékozták támogatni, akik az ünnepeket egyedül, rokonok látogatása és segítsége nélkül töltötték el.
A kezdeményezést a képviselők is támogatták. Bíznak abban, hogy ezzel hagyományt tudnak teremteni, és hasonló akciókkal a lakosságot az ünnepek előtt később is segíteni tudják majd.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 14:24, szerda | Helyi

A hétvégén zajlanak a felvételik

A tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium ebben a tanévben rendhagyó módon várja az új diákokat.

2021. Január 20. 14:22, szerda | Helyi

Elismerő kitüntetést vehetett át Kárász Attila

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan, de rendhagyó módon idén is átadta a Gyulaj Zrt.-ért aranygyűrűt.

2021. Január 20. 14:20, szerda | Helyi

A havi átlagjövedelem növekedése Tolna megyében volt a legmagasabb

Az ingatlanpiac megtorpanása következtében átlagosan 1,3 évvel rövidült a lakáshoz jutási idő Magyarországon a tavalyi évhez képest - derült ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből.

2021. Január 18. 14:32, hétfő | Helyi

Őrizetben a garázda

A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével elfogtak egy Magyarkesziben élő férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetett meg egy iregszemcsei helyi lakost.