Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2019. November 11. 10:43, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: Tamási Tűzoltók

Kazánházban keletkezett tűz Pincehelyen

Kazánházban keletkezett tűz Pincehelyen

A kiérkező tamási és simontornyai egység teljes légzésvédelem mellett eloltotta a tüzet.

Szombaton a kora esti órákban érkezett a jelzés a tamási tűzoltóságra, miszerint Pincehelyen tűz keletkezett egy lakóház melléképületében, ahol a kazán is van. A kiérkező egység teljes légzésvédelem mellett eloltotta a tüzet, majd szellőztető ventilátor segítségével a helyiséget átszellőztette, ezt követően az összeégett anyagokat eltávolították a tűzzel érintett helyiségből. A tűzeset során 2 gázpalackot vittek ki az épületből, ezeket a tűz nem érintette. Személyi sérülés nem történt. A káreset felszámolásában Tamási ÖTE 2 fővel illetve Simontornya ÖTE 3 fővel vett részt.

Egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze a 61-es főúton a 80-as kilométerszelvénynél Kocsola térségében szintén szombaton a kora esti órákban. A 61-es főúton az autó Kocsola irányába haladt, amikor hátulról nekiütközött az út szélén forgalmi okból álló – kivilágított – traktornak. A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 60 éves siófoki nő az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

2020. Július 02. 16:53, csütörtök | Helyi

Megyénkre is kiadták a másodfokú riasztást

Az ország középső területein többfelé kiadta a másodfokú riasztást a felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).