Városlista
2021. július 25, vasárnap - Kristóf, Jakab

Hírek

2019. November 11. 10:43, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: Tamási Tűzoltók

Kazánházban keletkezett tűz Pincehelyen

Kazánházban keletkezett tűz Pincehelyen

A kiérkező tamási és simontornyai egység teljes légzésvédelem mellett eloltotta a tüzet.

Szombaton a kora esti órákban érkezett a jelzés a tamási tűzoltóságra, miszerint Pincehelyen tűz keletkezett egy lakóház melléképületében, ahol a kazán is van. A kiérkező egység teljes légzésvédelem mellett eloltotta a tüzet, majd szellőztető ventilátor segítségével a helyiséget átszellőztette, ezt követően az összeégett anyagokat eltávolították a tűzzel érintett helyiségből. A tűzeset során 2 gázpalackot vittek ki az épületből, ezeket a tűz nem érintette. Személyi sérülés nem történt. A káreset felszámolásában Tamási ÖTE 2 fővel illetve Simontornya ÖTE 3 fővel vett részt.

Egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze a 61-es főúton a 80-as kilométerszelvénynél Kocsola térségében szintén szombaton a kora esti órákban. A 61-es főúton az autó Kocsola irányába haladt, amikor hátulról nekiütközött az út szélén forgalmi okból álló – kivilágított – traktornak. A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 60 éves siófoki nő az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 08:56, péntek | Helyi

Böjte Csaba látogat Tamásiba

Szent Brigitta szentmise keretében július 23-án, pénteken 17 órától Böjte Csaba ferencesrendi atya is tiszteletét teszi Tamásiban.

2021. Július 23. 08:55, péntek | Helyi

Megszűnt a tűzgyújtási tilalom Tolna megyében

Az elmúlt hét csapadékos időjárása miatt megszűnt a fokozott tűzveszély a hazai erdő- és mezőgazdasági területek jelentős részén.

2021. Július 20. 08:37, kedd | Helyi

Önkéntes Tűzoltó Egyesületek és Önkormányzati Tűzoltóságok találkoztak

A Tamási Tűzoltólaktanya adott otthont június 26-án annak a rendezvénynek, melynek keretein belül önkéntes tűzoltó egyesületek és önkormányzati tűzoltóságok képviselői tanácskoztak.

2021. Július 20. 08:34, kedd | Helyi

Új eszközök segítik a tamási polgárőrök munkáját

Új motorok, kerékpárok, laptopok kerültek a tolna megyei polgárőr egyesületekhez. A Tamási Polgárőr Egyesület két elektromos robogót vehetett át.