Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2023. November 02. 12:35, csütörtök | Helyi
Forrás: TEOL

Két ember halálát okozta a figyelmetlen nő

Két ember halálát okozta a figyelmetlen nő

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emeltek vádat egy győri nő ellen, aki egy 71 éves férfi és egy 67 éves nő halálát eredményező közlekedési balesetet okozott Dombóvár és Tamási között.

A Szekszárdi Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy győri nő ellen, aki tavaly tavasszal egy 71 éves férfi és egy 67 éves nő halálát eredményező közlekedési balesetet okozott Dombóvár közelében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Főügyészség. A vádirati tényállás szerint a vádlott 2022 áprilisában a 61-es számú főúton, Tamási felől Dombóvár irányába közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, amelyben rajta kívül még a férje foglalt helyet. A vádlott az emelkedő útszakaszon, egy hosszan elnyúló, jobbra ívelő útkanyarulatban a figyelmetlensége miatt átlépte a záróvonalat, és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a vétlen jármű vezetője és utasa a helyszínen életüket vesztették, a vádlott és férje pedig súlyosan megsérültek, annak ellenére, hogy valamennyien használták a biztonsági övüket. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés, közúti járművezetéstől eltiltás, valamint pénzbüntetés kiszabását indítványozza a Dombóvári Járásbíróságnál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 13:53, vasárnap | Helyi

Elsősegélynyújtó tanfolyam a Tamási Rendőrkapitányság munkatársainak

A tamási rendőrök egészségügyi szakemberek segítségével mélyedtek bele az elsősegélynyújtás rejtelmeibe.

2024. Május 30. 19:00, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat a Tamási városi elismerésekhez

Tamási város polgármesterének felhívása az elismerő címekre történő javaslattételre.

2024. Május 29. 09:50, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést tartanak Tamásiban

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.