Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Október 22. 10:06, kedd | Helyi sport
Forrás: TKSE

Két új játékossal erősítenek a Dámok

Két új játékossal erősítenek a Dámok

Rasovszky Zoltán és Baumann Gergő kötelezte el magát Tamási kosárlabda csapatához

Jó hírként számoltak be a tamási kosarasok arról, hogy két kitűnő játékossal sikerült erősíteni a csapatot, ez pedig komoly reményeket adhat a jó szerepléshez. Név szerint Rasovszky Zoltán és Baumann Gergő kötelezte el magát kis városunk kosárlabda csapatához, így velük kiegészülve vált teljessé a keret.

Rasovszky Zoltán Balatonalmádiból csatlakozik a Dámokhoz, együtt nőttek fel Balatonfűzfőn a csapat egyik meghatározó játékosával, Cseresznyés Balázzsal. Itt kezdtett el kosárlabdázni, utánpótlás korosztályban és NBII-ben. Arról is Balázstól hallott, hogy Tamásiban egy igazán jó csapat és összetartó közösség kezd formálódni, így nagy örömmel mondott igent, amikor a csapat vezetősége felkereste, hogy csatlakozzon a Dámokhoz. Zoli jelenleg Balatonalmádiban él és dolgozik, két kislányával és feleségével.

Baumann Gergő Dombóvárról érkezett, itt ismerkedett meg a kosárlabdával, korosztályos csapatokat végigjárva Dombóváron játszott. Súlyos Achilles ín sérüléséből most már 100%-osan felépült. A Tamási csapatból együtt játszott Zámbó Patrikkal, ő hívta fel a csapat vezetőségének figyelmét Gergőre. Jelenleg is Dombóváron él és dolgozik barátnőjével.

A fiúk remélik, hogy hosszú és eredményes együttműködés valósul meg az új játékosokkal.

HAJRÁ DÁMOK!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: