Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Július 26. 10:02, péntek | Helyi

Ketten haltak meg a tegnapi balesetben - a biztonsági öv megmenthette volna őket

Ketten haltak meg a tegnapi balesetben - a biztonsági öv megmenthette volna őket

A 38 éves nő a helyszínen vesztette életét, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően halt bele sérüléseibe a tegnap Nagykónyinál történt balesetben.

Egy személygépkocsi közlekedett a 61-es főúton Tamási irányába – a 67-es kilométerszelvény közelében – 2019. július 25-én 13 óra körül. Az autós egy másik járművet előzött meg, az előzést követően visszatért saját forgalmi sávjába, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a neki szemben szabályosan közlekedő kamion bal elejének.

A személygépkocsiban négyen utaztak. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, jobb első utasa a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A hátsó ülésen utazó 38 éves és 41 éves pécsi nő az ütközést követően kirepült az autóból, mert biztonsági övüket nem használták. A 38 éves nő a helyszínen, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig használják a biztonsági övüket, mert életet menthet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!