Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Január 20. 08:20, hétfő | Helyi sport
Forrás: TKSE

Kettős győzelemmel kezdték az új évet a Dámocskák

Kettős győzelemmel kezdték az új évet a Dámocskák

Január 19-én, vasárnap ismét Szekszárdon játszottak az U11-es kosarasok.

Az első mérkőzésükön a szekszárdi Gyaxi-maxi csapatával játszottak, ahol nagyon szép, gördülékeny támadójátékkal és lelkes védekezéssel magabiztosan nyertek 60-14-re.
A második mérkőzés, melyet a paksi Atom-manók ellen játszottak, már nem indult ilyen jól. Az első negyed után 18-3-at mutatott az eredményjelző-tábla. A második negyedben már kiegyensúlyozottabban játszottak, a tamási gyerekek kezdték megtalálni a paksiak kemény védekezésére a megoldást, így félidőre sikerült tíz pontosra csökkenteni a hátrányt.
A harmadik negyedre sikerült a csapat védekezését is rendbe hozniuk, így az utolsó negyedre már csak hat pontos különbséggel fordultak a csapatok, ahol aztán mind a támadó, mind pedig a védekező játék összeállt a Dámocskáknál, akik elképesztő 26-0-ás negyedet produkálva végül megnyerték a találkozót. Az egész csapatot nagy dícséret illeti, hogy a már-már kilátástalan kezdés után ilyen szép eredményt tudtak elérni a kis kosarasok, akik legközelebb jövő hét szombaton, Pécsen fognak pályára lépni.

Hajrá Dámocskák!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.