Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 17. 15:02, péntek | Helyi
Forrás: Tamási Aranyerdő Óvoda, fotó: Fölker László

Kicsik és nagyok futottak az óvodáért

Kicsik és nagyok futottak az óvodáért

A közös célért való megmozdulás bevételét az óvoda környezetének megszépítésére fordítják

- Az időjárás is mellénk állt azon a kedd délutánon, amikor összegyűltünk az óvoda támogatása céljából - mondta Fülekiné Guzslován Edit, az óvoda vezetője. - Megtiszteltek jelenlétükkel bennünket a szülők, nagyszülők, meghívott vendégek, egyesületek és természetesen sok-sok gyermek. Rövid bevezető után Lakatos Sándor, városunk egyik alpolgármestere nyitotta meg a rendezvényünket. A gyermekek nagy örömére mindegyikük felengedhetett egy lufit a levegőbe, majd indulhatott a tömeg. A városlakók is megtekinthették az összefogást jelképező óvodai eseményt, hiszen rendőri felvezetéssel lehetőségünk volt a főúton futni. Jó példa ez a közös célért való megmozdulás az óvodás gyermeknek, hiszen az „Ő életük olyan, mint egy papírlap, minden arra járó, nyomot hagy rajta”!
A rendezvény bevételét az óvoda környezetének szépítésére fordítjuk, köszönjük mindenkinek a támogatást, és a sok-sok segítséget a gyermekek nevében is!
Teleki Pál idézete a legjobb példa arra, hogy 100 évvel ezelőtt is ugyanezekkel a problémákkal kellett megküzdeni: „Találékonysággal, erős akarattal, összefogással és sok szeretettel gyakran lehet segíteni ott, ahol az anyagiak hiányzanak.”


Tamási Aranyerdő Óvoda vezetősége és SZMK tagok

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.