Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2018. December 14. 13:01, péntek | Helyi
Forrás: TMKI

Kigyulladt egy garázs Pincehelyen

Kigyulladt egy garázs Pincehelyen

A tamási önkormányzati tűzoltókat követően a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázsépület Pincehelyen, a Zrínyi Mikós utcában. A tamási önkormányzati tűzoltókat követően a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek. Járművet és gázpalackot nem találtak az épületben, amelyet a szomszédos melléképülettel építettek egybe. Az egységek három vízsugárral már körülhatárolták a lángokat, amelyek a szomszédos épületre nem terjedtek át - tájékoztat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.