Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. November 27. 08:35, hétfő | Helyi

Kisszékelybe kirándultak a Füles csoport óvodásai

Kisszékelybe kirándultak a Füles csoport óvodásai

Az ősz utolsó pár napfényes pillanatát kihasználva terveztek egy csoportos, egész napos buszos kirándulást.

A gyerekek izgalommal várták: hátizsákot pakoltak, elemózsiát választottak maguknak és előtte egy nappal elkészítettük a csoportban a saját almás süteményünket is, melyet magunkkal vittünk a kirándulásra. Rengeteg színes programot terveztünk: többek között piknikeztünk a tó mellett, aztán erdei túrára indultunk különféle terméseket, faleveleket gyűjtögetve, majd délután pihenésként horgásztunk is! A kisszékelyi tó melletti tisztáson a gyerekek önfeledten mozoghattak, futkározhattak, kipróbálhatták a szalmabálára való mászást is. Mikor már kezdtünk elfáradni, felültünk a buszra és hazafelé jövet még Tolnanémedin ejtettünk egy kisebb sétát, ahol ugyanis még ki voltak állítva a szüreti fesztivál alkalmából készült szalmabábok. A falut körbejárva megkörnyékeztük a játszóteret is, ahol egy rövid játék még belefért az időnkbe. A nap lezárásaként ellátogattunk a sportpályára, leheveredtünk a pálya szélén található fa asztalokhoz és kényelmesen meguzsonnáztunk. Tartalmas, élményekben gazdag napunk volt, gyönyörű természeti jelenségek tárultak elénk, s a friss levegőnek, mozgalmas pillanatoknak köszönhetően aznap este mindenki időben tért nyugovóra.

Gombos Renáta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.