Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Március 19. 08:42, hétfő | Helyi

Kitüntetéseket adtak át a kézilabdás bálon

Kitüntetéseket adtak át a kézilabdás bálon

Több mint tizenöt éves múltra tekint vissza a városban a kézilabdás bál, idén februárban ismét összegyűltek a sportolók.

Hagyomány az is, hogy a jó hangulat, kellemes társaság és bálozás mellett minden évben ilyenkor díjazzák azokat, akikre büszkék, akik az elmúlt évben sokat tettek játékosként, vagy egyéb más területen az egyesület jövőjéért.
Lányoknál az U10-U11-es korosztályban oklevelet kapott kiemelkedő hozzáállásáért Horváth Virgínia, Buchholz Hanna és Lukács Noémi. Emlékdíjazást kapott kiemelkedő munkájáért Fellinger Sarolta, Homor Lili és Bati Nikolett. A serdülő korosztályban díjat kapott Kajdi Ilona, Kajdi Kinga, Tillmann Réka, Jankó Enikő és Nagy Zsófia. Junior korosztályban Ribányi Luca vehetett át kitüntetést kiemelkedő hozzáállásáért, a felnőtt junior korosztályban Lanczi Enikő, a felnőttek közül pedig Gulyás Lenkét tüntették ki. Fiúk közül U11-U14 korosztályban Pencs Barnabás, Széles Álmos és Bujtás Bence kaptak díjat. Az elmúlt évek edzői tevékénységéért Ányos József vehetett át emlékplakettet, aki negyedik éve szolgálja az egyesületet, jelenleg a serdülő korosztályban, sok szép eredménnyel. A Tamási Kézilabda Sportjáért díjat Macher Mariann és Pintér József vehették át, utóbbi elnökségi tagként, előbbi pedig könyvelőként, pénztárosként dolgozik évek óta a kézilabdásoknál. A Dravecz Károly emlékdíj olyasvalakinek jár, aki az egyesületért kiemelkedően sokat tett, ezt idén Dravecz Tibor kapta, aki évek óta a megyei kézilabda szövetség elnöke, korábbi NB I-es játékvezető, a helyiek sokat köszönhetnek neki, hiszen a megyén belüli kisebb csapatok érdekeit védi, köztük a tamásiét is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.