Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Október 27. 09:59, kedd | Helyi

Kitüntették az OMEGA Atlétikai Club alapítóját

Kitüntették az OMEGA Atlétikai Club alapítóját

A tamási atlétikai életet 40 éve életben tartó Lacza András munkásságát Tamási Város Testneveléséért és sportjáért díjjal ismerték el

Lacza András edzői pályafutása során számos korosztályos országos bajnok, illetve helyezett tanítvánnyal büszkélkedhet az olimpiai atlétikai számban.

Az OMEGA Atlétikai Club megalapítója, amelyre az adott élet-és gazdasági helyzetben a sportág életben tartásáért volt szükség. Országosan elismert edzői szaktekintély.

Aktív szerepet vállalt az LSW (speciális dobószámok) sportág magyarországi bevezetésében.Ebben a sportágban több világbajnoki címet és egyéb helyezést értek el versenyzői. Ő maga is aktív versenyző a sportágában.

Az olimpiai sportok, sportágak tekintetében vélhetően az ő tanítványa (Savanyú Péter, Világkupa 4. helyezés) a városunk eddigi legeredményesebb sportolója.

Nem csak edzőként, hanem pedagógusként is jelentős tevékenységet végzett a kistérségi településeken élő gyerekek felzárkóztatásában. A gyerekekért vállalt és végzett önzetlen tevékenysége példaértékű.

A kitüntetést Porga Ferenc polgármestertől vehette át az október 23-ai ünnepi testületi ülésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!