Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Október 23. 19:50, kedd | Helyi

Kitüntették Csepregi Ferencet és Kovács Patrikot

Kitüntették Csepregi Ferencet és Kovács Patrikot

Mindketten a Tamási Város Testneveléséért és Sportjáért kitüntető cím birtokosai ma estétől.

Csepregi Ferenc hosszú évtizedek óta támogatja Tamási város sport életét a városban működő sportegyesületeken keresztül. A Tamási Kosárlabda Sport Egyesület megalakulása óta a sportág fő támogatója. Rendszeresen támogatja a kerékpársportot, de támogatását élvezik a súlyemelők, atléták, ultrasportolók, a szabadidős rendezvények, lovas versenyek. Csepregi Ferenc támogatásának is köszönhető, hogy Tamásiban egyre többen sportolnak és sokan országos, sőt nemzetközi sportversenyeken is öregbítik Tamási város hírnevét.

Kovács Patrik neve összefonódott Tamási város sportéletével, 2003-ban kezdte ezirányú munkáját. Pályafutását utánpótlás futball edzőként kezdte, az elmúlt 15 év során számos sportrendezvény született az ő ötletei alapján, melyek szervezésében is komoly munkát végzett. A teljesség igénye nélkül a következő rendezvények fűződnek a nevéhez: Karácsonyi Sport Gála, Non Stop Sportnap, Karácsonyi focitornák, jótékonysági sportrendezvények, sportmajális, Aquaplaccs, sportbál és még sorolhatnám. Aktívan részt vesz a sportok népszerűsítésében a médián keresztül is, a Tamási Rádióban az ő kezdeményezésére indult el a „Sport 2 órája” című rovat, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a Tamási Tv-ben a „15” perc műsor szerkesztője, műsorvezetője, mindezek mellett a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület egyik vezetőségi tagja. Kovács Patrik áldozatos és kitartó munkájának köszönhetően hitelesen tájékoztassa a város lakosságát az ország és világ sporteseményeiről, egyre többen ismerik meg a helyi sportolók, sportegyesületek eredményeit, ezzel is öregbítve a város hírnevét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:05, hétfő | Helyi

Megnyílnak a laktanyák kapui gyermeknap alkalmából

Május 26-án, vasárnap idén is kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.