Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2023. Május 11. 15:24, csütörtök | Helyi

Kiváló munkájukat jutalmazták

Kiváló munkájukat jutalmazták

A Rendőrség Napja alkalmából szervezett központi ünnepségen számos rendőrségi munkatárs kapott elismerést, köztük tamásiak is.

Már több, mint harminc éve, hogy egy kormányrendelet alapján április 24-én, Szent György napján ünneplik Magyarországon a Rendőrség Napját. Ez alkalomból a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Magyarország Belügyminisztere Szent György Érdemjelet adományozott Vinkovics József r. főtörzszászlósnak, a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály helyszínelő- és balesetvizsgálójának.
Az országos rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként soron kívül századossá léptette elő Fürst Dávid r. főhadnagyot, a Tamási Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztály kiemelt főnyomozóját. Az elismerést a vármegyei ünnepségen vehette át Szabó Csaba r. dandártábornoktól, Tolna vármegye rendőrfőkapitányától.

Címkék: Tamási, Tolna megy

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 15:18, szerda | Helyi

Eladták, ami nem is volt

Mátrix Projekt: befejezték az eljárást a tamási nyomozók annak a tápiógyörgyei párnak az ügyében, amely online hirdetéseivel 100 gyanútlan vásárlót ejtett tévedésbe.

2023. December 06. 15:17, szerda | Helyi

Adventi vásárokon ellenőriz a NAV Tolnában

Tamásiban december 7-én kell ellenőrzésekre számítani.

2023. December 06. 13:27, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 04. 08:28, hétfő | Helyi

A Béri Balogh Ádám Gimnázium tanulói látogattak a Tamási Rendőrkapitányságra

Pályaválasztás előtt álló diákok kaptak ízelítőt a rendőri hivatásból.