Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 18. 11:04, szerda | Helyi
Forrás: Beagle Fajtamentés

Kókusz álomgazdit keres!

Kókusz álomgazdit keres!

Az egy éves beagle fiúcskát gazdái valószínűleg kidobták. Az álomgazdi érkezéséig Magyarkeszin fogadták be

Kókusz egy ragaszkodó 1 éves, ma már chipes, féreghajtott, oltott fiúcska. Minden bizonnyal előző gazdái kidobhatták, mert megtalálója egy benzinkútnál találta őt, ahol már három napja hűen várta, hogy talán tévedett, s a gazdik csak véletlenül hagyták ott... Nem tévedett. Mikor ezen töprengett magában, megjelent a megmentő angyalkája, aki meglátta, felkarolta, orvoshoz vitte, befogadta két mentett kutyusa és cicái, háziállatai mellé, s most olyan gazdit keres a számára, akinek Kókusz lehet a szeme fénye, aki mellett nem kell többé attól félnie, hogy elhagyják.
Kókusztól a megtalálói nem megszabadulni szeretnének, hanem egy olyan hozzáértő társat találni neki, aki tanítani tudja, aki sokat tud vele foglalkozni, hogy Kókuszból igazi boldog kiskutya váljék.
Kókusz jelenleg Magyarkeszin él és várja azt a társat, akinek bizonyíthatja, hogy ő egy nagyon sokat érő, tanulékony és okos kiskutya, aki csak arra vágyik, hogy szeressék, hogy foglalkozzanak vele.

Segítsük Kókuszt, ha mással nem, egy megosztással, hogy rátaláljon arra, akire szüksége van a boldogsághoz!

Érd.: Cs. Terézia 06/ 20 501-8578 vagy csillaterezia@gmail.com email címen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.