Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 02. 09:53, szombat | Helyi
Forrás: Tamási Walford Alapítványi Óvoda

Kölyökkoncert a Waldorf ovisainak

Kölyökkoncert a Waldorf ovisainak

Dezső Judit, a „Zenebölcsis Judit néni” gyerekekre adaptált komolyzenei koncertet tartott a Tamási Waldorf Alapítványi Óvoda jelenlegi és volt ovisainak, testvéreknek, szülőknek.

A koncertet természetesen szöveggel kísérte. Ezek részben ismertetések voltak a gyerekek nyelvén, részben hangulati beavatások, melyek felfokozzák az utána következő mű hatását. Ma már ritkák, sőt nincsenek otthoni együtt zenélések, a gyerekek ki vannak zárva a hangversenytermekből. Pedig ha elég korán kapnak élő, klasszikus zenét a gépi konzerv zene helyett, jobb eséllyel lesz belőlük felnőtt zenehallgató, kiegyensúlyozott, boldog ember.
A koncert 30 perces volt: a gyerekek és szülők zongora előadást hallgathattak meg több komolyzenei klasszikus zeneszerző művével, kis ismertetéssel, majd zárásként gitárral kísért közös éneklésre volt lehetőség.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.