Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Május 10. 16:48, hétfő | Helyi

Kormányablak busz érkezik Nagykónyiba

Kormányablak busz érkezik Nagykónyiba

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat vagy „kormányablakbusz” egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak.

Továbbá lehetőséget teremt az ügyfelek speciális helyszíneken (kórházak, kollégiumok, rendezvények, fesztiválok, stb.) történő, eseti jellegű kiszolgálására. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között: - személyazonosító igazolvánnyal, - lakcímkártyával, - útlevéllel, - vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, - ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van.

Május 11-én, kedden 9 és 12 óra között Nagykónyiba látogat a kormányablak busz, a piactéren a Nagy utca 108. alatt várja majd az ügyfeleket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.