Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2023. Április 21. 09:20, péntek | Helyi

Kóstolóprogram tavaszi túrával

Kóstolóprogram tavaszi túrával

Észak-Magyarországon és az Alföldön már sok helyen nagy sikerrel mutatták be az Ehető erdő programot, ami most Tolna megyébe, a tamási DámPont látogatóközpontba is megérkezik.

Különleges tavaszi programra várják az érdeklődőket április 22-én a látogatóközpontba, ahol Bózsó Gyula, az Ehető erdő mozgalom elindítója, Az erdő finom kötet egyik szerzője tart erdei szakvezetést, és bemutatja, milyen ehető kincsek rejtőznek a tavaszi erdőben. A túra után könyvbemutatóval, és természetesen DámPont megtekintéssel egybekötött kóstolóprogram várja a résztvevőket.
Bózsó Gyula Magyarország legnagyobb területű erdőgazdaságának munkatársa, aki választott hivatása során aktívan dolgozik az erdő társadalmi és közjóléti funkcióinak erősítésén. Erdei nagykövetként hirdeti, hogy a generációk által megörökölt szakmai tudásunkat meg kell osztani a nagyközönséggel egy mindenki számára élhetőbb és fenntarthatóbb jövő érdekében. Nevéhez köthető az országos jelentőségű „Arborétumok Napja” rendezvénysorozat megálmodása, a jótékonysági „Zöld szív” mozgalom elindítása és „Az ERDŐ finom – Ehető erdő” műfajának megteremtése.
A programon való részvétel díja: 6.600 forint. A díj tartalmazza a túravezetést, vagy eső esetén a DámPont Látogatóközpontban a tavaszi erdő kincseinek bemutatását, a kóstolóprogramon való részvételt, a könyvbemutatót, valamint egy kis ajándékot az ehető erdő kincseiből.

Címkék: dámpont, Tamási

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 15:18, szerda | Helyi

Eladták, ami nem is volt

Mátrix Projekt: befejezték az eljárást a tamási nyomozók annak a tápiógyörgyei párnak az ügyében, amely online hirdetéseivel 100 gyanútlan vásárlót ejtett tévedésbe.

2023. December 06. 15:17, szerda | Helyi

Adventi vásárokon ellenőriz a NAV Tolnában

Tamásiban december 7-én kell ellenőrzésekre számítani.

2023. December 06. 13:27, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 04. 08:28, hétfő | Helyi

A Béri Balogh Ádám Gimnázium tanulói látogattak a Tamási Rendőrkapitányságra

Pályaválasztás előtt álló diákok kaptak ízelítőt a rendőri hivatásból.