Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2020. Szeptember 16. 16:47, szerda | Helyi

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Kötelező a maszk használata a tamási piacon

Porga Ferenc, a város polgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy a maszk használata ismét kötelező lesz a piacon, már holnap is.

- A koronavírus-járvány második hulláma elérte városunkat is - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a város polgármestere, Porga Ferenc. Mint írta: "A csütörtöki piacon az Önök védelmében szigorítást vezetünk be, kötelező lesz a piactéren a maszk viselés mindenkinek. Ennek ellenőrzésére a rendőrség lesz segítségünkre. A fokozott óvintézkedésre azért van szükség, mert bár szabadtéren van a piacunk, mégis a gyakorlatban szinte lehetetlen betartani a másfél méteres egészségügyi távolságot. Vigyázzunk egymásra, elsősorban nagyanyáinkra, nagyapáinkra!" - kérte a polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 13:17, szerda | Helyi

Országos rekord szakításban

Kecskeméten 20. alkalommal rendezték meg a Messzi István Emlékversenyt.

2020. Szeptember 23. 13:16, szerda | Helyi

Koronglövész EB-n járt egy csapatnyi tamási

Varga Ákos, Varga Bence és Schmidt Balázs alkotta azt a csapatot Esztergomban, mely a koronglövész EB-n a második helyen végzett a megyék közötti megmérettetésen. Varga Ákos egyéniben a nyolcadik helyet szerezte meg.

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.