Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2020. Június 27. 19:30, szombat | Helyi

Kútba esett őzikéhez siettek a tűzoltók

Kútba esett őzikéhez siettek a tűzoltók

Tegnap a kora esti órákban riasztották a Tamási Önkormányzati Tűzoltókat Szakályba, ahol egy 5-6 méter mély, használaton kívüli kútba esett egy őz.

Dubóczki Balázs, a Tamási Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka elmondta: a helyszínre egy gépjárműfecskendővel vonultak, létra segítségével hozták fel az állatot. Az őzike sérülés nélkül úszta meg a kalandot, a tűzoltók szabadon engedték.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

2020. Július 02. 16:53, csütörtök | Helyi

Megyénkre is kiadták a másodfokú riasztást

Az ország középső területein többfelé kiadta a másodfokú riasztást a felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).