Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. November 01. 20:07, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: Facebook

Lassan ugyan, de sikerül megfékezni a lángokat

Lassan ugyan, de sikerül megfékezni a lángokat

A megyei katasztrófavédelem néhány perccel ezelőtt arról tájékoztatott: lassan haladnak a munkálatok, de látni már a végét.

Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be, hogy nincsenek egyszerű helyzetben a tűzoltók a Tamási Fürdőnél, melynek kigyulladt a tetőszerkezete hétfőn kora este. Jelenleg is zajlnak a munkálatok, hat tűzoltó fecskendő, kettő magasból mentő különleges szer dolgozik a kárhelyszínen, ez nagyságrendileg 40 tűzoltót jelent.

Egy külső, több száz négyzetméteres kiterjedésű fém burkolat fedi a kőzetgyapot szigetelést, valamint az alatta levő lambériás részt, ami gócpontokban még izzás alatt áll. Ezeket tárják fel jelenleg a tűzoltók, ez azonban hosszabb ideig eltart majd. Mivel az építmény boltíves, és az ezt tartó vázszerkezet is beizzott, ezeken közlekedni nem veszélytelen, de a tűzoltók szakszerűen végzik a munkájukat. A munkálatok valószínűleg még sokáig eltartanak, de az eset kézben tartható, lassan ugyan, de látni a folyamat végét - mondta a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 10:15, péntek | Helyi

Családbarát vállalat címet nyert el a Tamási-Hús

Átadták „Az Év Családbarát Vállalata” díjakat az elmúlt pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. December 03. 10:14, péntek | Helyi

Tolna megyében idén már több mint 100 lakás gyulladt ki, a következő hetekben megduplázódhat a lakástüzek száma

Elkezdődött az ünnepi készülődés, ha azonban az adventi koszorú tűzvédelmi szempontból nem biztonságos, az égő gyertya könnyen lakástüzet okozhat – hangsúlyozza a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Eltűnt Kökény Anasztázia Anna

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.