Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2019. Október 07. 11:20, hétfő | Helyi

Lehet már pályázni a Bursa Hungaricara

Lehet már pályázni a Bursa Hungaricara

Tamási Város Önkormányzata is csatlakozott az ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió Ft támogatást biztosít.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei év-ben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2020. évi pá-lyázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak tá-mogatására.

Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió Ft támogatást biztosít.

Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok a www.emet.gov.hu oldalról tölthetők le (http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica15/ az „A” típusú pályázathoz, http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica16/ a „B” típusú pályázathoz).
Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2020. évi fordulójával kapcsolatban érdeklődőket, hogy a pályá-zat benyújtása
2019. október 4. – 2019. november 5. között lehetséges.
A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – a pályázónak saját magának kell regisztrálnia (https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx).
A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pályá-zati űrlapot ki kell nyomtatni és aláírás után a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal (Tamási, Sza-badság u. 46-48.) I. emelet 33. számú irodájába behozni a szükséges mellékletekkel együtt.
A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.
Bővebb tájékoztatót a www.emet.gov.hu és október 4-től a www.tamasi.hu honlapon, illetve telefo-non az 570-800-as számon, személyesen az Önkormányzati Hivatal I. emelet 33. számú irodájában Antal Ágnes ügyintézőtől kaphatnak a tisztelt érdeklődők.


Tamási Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 10:05, kedd | Helyi

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Az Olvasás Öröméért címmel kihívást tett közzé a Könnyü László könyvtár az olvasni szeretőknek.

2020. Február 18. 09:59, kedd | Helyi

Házfalnak ütközött egy autó Nagyszokolyon

Az eset tegnap este történt, a jármű két utasát kórházba szállították.

2020. Február 14. 09:16, péntek | Helyi

Az ülés alól került elő a kábítószer

Három simontornyai fiatallal szemben indítottak büntetőeljárást a tamási rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2020. Február 13. 13:32, csütörtök | Helyi

Ismét találkozhatott a zenekar közönségével

„Dupla tempó” címmel emlékezetes, kiváló hangulatú, telt házas koncertet adott a Tamási Koncert-Fúvószenekar és a Sásd Városi Koncertfúvós Zenekar január 25-én a művelődési központban.