Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Június 22. 09:46, péntek | Helyi

Londoni rockbanda ad koncertet ma Tamásiban

Londoni rockbanda ad koncertet ma Tamásiban

A VAMBO zenekart a tamási származású gitáros, Pete Lance (alias LANCZKI PÉTER) és a brit Jack Stiles énekes alapította 2015-ben.

A magyar gitáros sok éve költözött már ki Angliába, miután ösztöndíjat nyert egy londoni zenei egyetemre. Hozzájuk csatlakozott később a basszusgitáros James Scott és Steve Price dobos. Zenéjüket a ’70-es évek hard rock zenekarai inspirálták (Deep Purple, Aerosmith), ugyanakkor dalszerzés és felvétel terén újítóak és egyediek. Koncerteztek már neves rockbandákkal, de feltűntek már Anglia legnagyobb fesztiválján is. Jelenlegi producerük Ray Stiles, a ’70-es évek glam rock legendája, és a Mud egyik alapító tagja. “A banda fantasztikus, kitűnik a jelenlegi zenekarok közül a technikailag kidolgozott gitárjátékkal és a nyers, erős énekhanggal.” A tamási rock esten fellép a szintén tamási gitáros GULYÁS BALÁZS - aki Lanczki Péterrel együtt kezdett zenélni annak idején - és a dombóvári V2 RAIDERS BAND.

A koncerteket a Túrmezei Erzsébet téren, rossz idő esetén a művelődési központ színháztermében tartják meg!

Kezdés: 19 óra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.