Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Április 12. 07:51, kedd | Helyi

Ma az óvodáért futhatunk, sétálhatunk

Ma az óvodáért futhatunk, sétálhatunk

Kezdetét vette az óvodai projekthét: egyik programja a mai Futás az óvodáért lesz

A jótékonysági futásra az óvoda udvarban gyülekezhetnek a résztvevők ma 16.00-tól 16:30-ig, majd együtt indulnak el egy városi körre.
Útvonal: Zrínyi u. – Szabadság u. – szolgáltatóháznál le a Dózsára – Dózsán vissza, majd érkezés az óvodához. Az útvonal biztosítva lesz a futók, sétálók részére.
- Ez egy közös családi program, ahol mindenki a saját gyerekével, családjával fut, sétál. Akinek van kedve, részt vesz benne, a nevezési díj 200 Ft/fő, ez a helyszínen fizetendő annak, aki korábban még nem fizette be - mondta Guzslován Edit, az óvoda vezetője. - Minden csoportban kint vannak a nevezési lapok, érdemes feliratkozni, hiszen díjazva lesz a legfiatalabb és a legidősebb futó, az elsőként – és utolsóként beérkező, és egy 40 éves futó is. Beérkezés után szódavíz, szörp és alma várja a résztvevőket.

- Nyugodtan lehet hozni babakocsis kistesót, kismotort, futóbiciklit, a futást nem kell annyira komolyan venni - hangsúlyozta ki az óvodavezető. A cél az, hogy minél többen legyenek, hiszen a nevezési díjak árából a gyermekeknek vásárolnak majd játékokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.