Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 05. 09:24, hétfő | Helyi
Forrás: MTI, fotó: MTI-Szivetváry Zsolt

Ma döntés születhet

Ma döntés születhet

A helyi jegyző ma, augusztus ötödikén dönthet arról, hogy engedélyezi-e az ozorai fesztivál megtartását

A fesztivál engedélyezéséről ma dönthet a helyi jegyző, Kardos Tamás. Mint ismeretes, a sárbogárdi rendőrkapitány pénteken olyan szakhatósági állásfoglalást hozott, mely szerint a rendezvény biztosítási tervének hiányosságaira hivatkozva az O.Z.O.R.A. fesztivál megtartását nem támogatja. A fesztivál szervezői elmondták, hogy minderről őket nem értesítették, a hírt a terület tulajdonosa a jegyzői hivatalban tudta meg, amikor péntek délután élt iratbetekintési jogával. Miután a sárbogárdi rendőrkapitány szakhatósági állásfoglalásában nem támogatta a rendezvény megtartását, kérdéses, hogy Kardos Tamás vajon támogatja-e.

Közben több ezren érkeztek a hétvégén a fesztiválra, a szervezők elmondása szerint körülbelül tízezer embert várnak összességében. A rendőrség szombat délelőtt közölte, hogy fokozott ellenőrzést rendelt el szombattól a Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Közleményük szerint hat francia és egy német állampolgárt állítottak eddig elő, és a mintavételt követően kábítószer-fogyasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki őket. Az eljárás során szabadlábon védekezhetnek - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.