Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2022. Szeptember 29. 09:09, csütörtök | Helyi

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

A közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományoztak Bodor Lászlónénak.

Magyarország köztársasági elnöke a közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozott Bodor Lászlóné, a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatala nyugalmazott osztályvezetője részére.

Bodor Lászlóné 1990-től a Simontornyai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál helyezkedett el szociális igazgatási ügyintézői munkakörben, később pedig az igazgatási csoport csoportvezetője lett. 2001-től okmányirodai ügyintézőként dolgozott tovább a hivatalnál, 2011-től pedig ellátta az anyakönyvvezetői feladatokat is. A járási hivatalok megalakulásával és a korábban önkormányzati hatáskörbe tartozó feladatoknak a fővárosi és megyei kormányhivatalokhoz kerülésével a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalának személyi állományába került okmányirodai ügyintéző munkakörbe. 2017-ben áthelyezésre került a Fejér Megyei Kormányhivatalhoz, ahol kormányablak szakügyintézőként dolgozott tovább. 2017. szeptember 25-TŐL ismét a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalánál kezdett dolgozni, ahol 2017. október 16. napjától ellátta, ellátja a kormányablak osztályvezetői feladatokat.
2013. január 1. óta kiemelkedő színvonalon látta, látja el az okmányirodai, majd kormányablak ügyintézői feladatokat. Az okmányirodai osztály felállításakor a szakmai munka megszervezésében, valamint a kollégák betanításában jelentős szerepet vállalt. Osztályvezetőként nagy hangsúlyt fektetett, fektet a tamási és a simontornyai Kormányablak szolgáltató jellegű működésének, szabályszerű és ügyfélközpontú feladatellátásának megszervezésére. Vezetői feladatai mellett sokszor az osztály operatív feladatainak ellátásában is oroszlánrészt vállal. Személye garancia arra, hogy a Tamási Járási Hivatal Kormányablak Osztálya magas színvonalon, a jogszabályokat maradéktalanul betartva, az ügyfelek általános megelégedésével végezze munkáját.
Magas színvonalú feladatellátásáért, szakmai tevékenységéért Simontornya Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2010. júliusában „Az év közszolgálatáért” elismerésben részesítette, a közelmúltban pedig a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozták számára.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 07. 08:18, szerda | Helyi

Fiataloknak is árult drogot a tamási házaspár

Minősített kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a főügyészség egy tamási házaspár ellen.

2022. December 07. 07:00, szerda | Helyi

Az Országos Trófeabíráló Testület (OTT) kihelyezett bírálatot tartott az Óbiródi Vadászházban

Összesen 12 kapitális vadásztrófea másodfokú bírálatára került sor a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Óbiródi Vadászházában.

2022. November 30. 09:24, szerda | Helyi

Megkezdődött a tamási templom felújítása

A templom és a plébánia épületének felújítási építési kivitelezéséről szóló szerződést aláírta a DUNABER Kft. nevében Vilyevácz József, és a Tamási Katolikus Plébánia képviseletében Csibi Imre plébános.

2022. November 30. 09:23, szerda | Helyi

Új doktornő segíti a fogászati ellátást

Lakyné dr. Sik Ágota tavaly július óta nyugdíjas fogorvos. Közel negyven évig egy helyen, Magyarkesziben dolgozott, ott is laktak 2003-ig, amikor is beköltöztek Tamásiba.