Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2023. Március 27. 14:08, hétfő | Helyi

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány, most a Gyulaj Zrt. mutatkozik be.

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány – az a 22 héten át tartó, az Agrárminisztérium által megszervezett Facebookos nyereményjáték, amelyben minden egyes állami erdőgazdaságot – azok varázslatos erdei, táji szépségeit – bemutatnak 8-8 helyszínnel és egy-egy közleménnyel.
A Gyulaj Zrt. közleményében kéri, hogy az Agrárminisztérium által a Facebookon hétről-hétre megosztott posztok közül - amennyiben lehetőségük van rá - a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. (egyben Tolna vármegye) megjelentetését osszák meg a saját csatornáitokon (ismerősök, barátok, rokonok, csoportok, partnereik), illetve ha van rá mód, a saját vagy hivatalosan kezelt oldalakra is posztolják be. Ahogy fogalmaznak: a cél a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Tolna vármegyei természeti szépségeinek népszerűsítése a minél több Facebook szavazat összegyűjtése által, és az állami erdőgazdaságok és a többi vármegye között a legtöbb szavazatot elhozni. Figyelembe kell venni, hogy kis vármegye vagyunk, ezért szervezetten össze kell fognunk, hogy láthatóak legyünk ebben a virtuális térben is, büszkén megmutatva a Tolnai táj csodálatos természeti szépségeit! Erre vonatkozóan van már egy közös sikerünk, „Az Év Turista Háza” díj közönségszavazása, mely országos elismerést szívből jövő vármegyei összefogással értünk el! – írják.
A Facebook játékban résztvevők az adott helyszínre a „like” reakciógombbal lehet leadni a szavazatokat. Az Agrárminisztérium a szavazók közül hetente egy algoritmussal sorsolja ki a heti nyertest. A Tolna vármegyei Gyulaj Zrt. szépségeivel kapcsolatos poszt az Agrárminisztérium hivatalos Facebook oldalán március 25-én szombaton jelent meg.

Szavazni itt lehet: Agrárminisztérium Facebook oldal

Címkék: Gyulaj Zrt, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 11:28, szerda | Helyi

Tamásiba érkezett a biztonsági öv szimulátor

A héten Tamási térségében nyílik lehetőség kipróbálni a biztonsági öv szimulátort.

2023. Június 07. 11:25, szerda | Helyi

Tolnában is gyérítik a szúnyogokat

Több mint 90 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat országszerte – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

2023. Május 30. 09:30, kedd | Helyi

A zöldségeseket ellenőrzi a héten a NAV

Kiemelten ellenőrzi a héten a zöldség- és gyümölcskereskedéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

2023. Május 30. 09:28, kedd | Helyi

Több helyen is várják a véradókat a héten a megyében

Számos Tolna vármegyei helyszínen várják ezen a héten is a véradókat az Országos Vérellátó Szolgálat szakemberei.