Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2023. Március 27. 14:08, hétfő | Helyi

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány, most a Gyulaj Zrt. mutatkozik be.

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány – az a 22 héten át tartó, az Agrárminisztérium által megszervezett Facebookos nyereményjáték, amelyben minden egyes állami erdőgazdaságot – azok varázslatos erdei, táji szépségeit – bemutatnak 8-8 helyszínnel és egy-egy közleménnyel.
A Gyulaj Zrt. közleményében kéri, hogy az Agrárminisztérium által a Facebookon hétről-hétre megosztott posztok közül - amennyiben lehetőségük van rá - a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. (egyben Tolna vármegye) megjelentetését osszák meg a saját csatornáitokon (ismerősök, barátok, rokonok, csoportok, partnereik), illetve ha van rá mód, a saját vagy hivatalosan kezelt oldalakra is posztolják be. Ahogy fogalmaznak: a cél a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Tolna vármegyei természeti szépségeinek népszerűsítése a minél több Facebook szavazat összegyűjtése által, és az állami erdőgazdaságok és a többi vármegye között a legtöbb szavazatot elhozni. Figyelembe kell venni, hogy kis vármegye vagyunk, ezért szervezetten össze kell fognunk, hogy láthatóak legyünk ebben a virtuális térben is, büszkén megmutatva a Tolnai táj csodálatos természeti szépségeit! Erre vonatkozóan van már egy közös sikerünk, „Az Év Turista Háza” díj közönségszavazása, mely országos elismerést szívből jövő vármegyei összefogással értünk el! – írják.
A Facebook játékban résztvevők az adott helyszínre a „like” reakciógombbal lehet leadni a szavazatokat. Az Agrárminisztérium a szavazók közül hetente egy algoritmussal sorsolja ki a heti nyertest. A Tolna vármegyei Gyulaj Zrt. szépségeivel kapcsolatos poszt az Agrárminisztérium hivatalos Facebook oldalán március 25-én szombaton jelent meg.

Szavazni itt lehet: Agrárminisztérium Facebook oldal

Címkék: Gyulaj Zrt, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 20. 09:05, hétfő | Helyi

Megnyílnak a laktanyák kapui gyermeknap alkalmából

Május 26-án, vasárnap idén is kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.