Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 27. 14:08, hétfő | Helyi

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány, most a Gyulaj Zrt. mutatkozik be.

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány – az a 22 héten át tartó, az Agrárminisztérium által megszervezett Facebookos nyereményjáték, amelyben minden egyes állami erdőgazdaságot – azok varázslatos erdei, táji szépségeit – bemutatnak 8-8 helyszínnel és egy-egy közleménnyel.
A Gyulaj Zrt. közleményében kéri, hogy az Agrárminisztérium által a Facebookon hétről-hétre megosztott posztok közül - amennyiben lehetőségük van rá - a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. (egyben Tolna vármegye) megjelentetését osszák meg a saját csatornáitokon (ismerősök, barátok, rokonok, csoportok, partnereik), illetve ha van rá mód, a saját vagy hivatalosan kezelt oldalakra is posztolják be. Ahogy fogalmaznak: a cél a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Tolna vármegyei természeti szépségeinek népszerűsítése a minél több Facebook szavazat összegyűjtése által, és az állami erdőgazdaságok és a többi vármegye között a legtöbb szavazatot elhozni. Figyelembe kell venni, hogy kis vármegye vagyunk, ezért szervezetten össze kell fognunk, hogy láthatóak legyünk ebben a virtuális térben is, büszkén megmutatva a Tolnai táj csodálatos természeti szépségeit! Erre vonatkozóan van már egy közös sikerünk, „Az Év Turista Háza” díj közönségszavazása, mely országos elismerést szívből jövő vármegyei összefogással értünk el! – írják.
A Facebook játékban résztvevők az adott helyszínre a „like” reakciógombbal lehet leadni a szavazatokat. Az Agrárminisztérium a szavazók közül hetente egy algoritmussal sorsolja ki a heti nyertest. A Tolna vármegyei Gyulaj Zrt. szépségeivel kapcsolatos poszt az Agrárminisztérium hivatalos Facebook oldalán március 25-én szombaton jelent meg.

Szavazni itt lehet: Agrárminisztérium Facebook oldal

Címkék: Gyulaj Zrt, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!