Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2019. November 18. 08:14, hétfő | Helyi

Már nem Barics Péter a Tamási edzője

Már nem Barics Péter a Tamási edzője

Távozott a Tamási 2009 FC megyei I. osztályú együttesének kispadjáról közös megegyezés alapján Barics Péter - írta a klub közleményében.

A szakember a nyári időszakban vette át a csapat irányítását, és a rendkívül hullámzó teljesítmény vezetett a távozáshoz. Az edzői feladatokat Jammeh Haruna fogja ellátni ideiglenesen, akinek van már tapasztalata ebben a szerepkörben is. A szakmai stáb a későbbiekben hozza majd meg a döntést az új vezetőedző kilétének vonatkozásában.
Filotás Attila technikai vezető elmondta, hogy Barics Péter bebizonyította, hogy kiváló szakember, de a tamási játékosokkal nem sikerült megtalálnia a közös hangot.
Egyúttal megköszönte Péter eddigi munkáját, és mind a magánéletéhez, mind pedig az edzői pályafutásához sok sikert kívánt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 03. 18:58, kedd | Helyi

Baleset történt Tamási térségében

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben Tamási és Pincehely között.

2019. December 03. 08:47, kedd | Helyi

Pályaorientációs nap Tamásiban

A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél a középiskolás korú fiatalok körében.

2019. December 03. 08:45, kedd | Helyi

Megérkezett a tél - vezessenek fokozott figyelemmel!

A decemberi hónappal megérkezett a lehűlés és jellemzően az egész országban változó halmazállapotú csapadék esik. Tolna megye útjain hétfőn két közlekedési baleset történt.

2019. November 29. 10:01, péntek | Helyi

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

A falu közösségét mélyen megrendítették a durva események.