Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2019. November 18. 08:14, hétfő | Helyi

Már nem Barics Péter a Tamási edzője

Már nem Barics Péter a Tamási edzője

Távozott a Tamási 2009 FC megyei I. osztályú együttesének kispadjáról közös megegyezés alapján Barics Péter - írta a klub közleményében.

A szakember a nyári időszakban vette át a csapat irányítását, és a rendkívül hullámzó teljesítmény vezetett a távozáshoz. Az edzői feladatokat Jammeh Haruna fogja ellátni ideiglenesen, akinek van már tapasztalata ebben a szerepkörben is. A szakmai stáb a későbbiekben hozza majd meg a döntést az új vezetőedző kilétének vonatkozásában.
Filotás Attila technikai vezető elmondta, hogy Barics Péter bebizonyította, hogy kiváló szakember, de a tamási játékosokkal nem sikerült megtalálnia a közös hangot.
Egyúttal megköszönte Péter eddigi munkáját, és mind a magánéletéhez, mind pedig az edzői pályafutásához sok sikert kívánt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 07:51, kedd | Helyi

Átvették megbízásaikat az igazgatók

A tamási Vályi, valamint a dunaföldvári Magyar László iskola igazgatói kaptak megbízást.

2020. Augusztus 11. 07:50, kedd | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

Tamásiban augusztus 13-án kell ellenőrökre számítani.

2020. Augusztus 09. 17:28, vasárnap | Helyi

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

2020. Augusztus 09. 17:18, vasárnap | Helyi

Közlekedjenek óvatosan a vasúti átjárókban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a vasúti átjárókban történt közlekedési balesetek elkerülése érdekében az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét.