Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 16. 12:00, kedd | Helyi

Egy hónapig tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

Egy hónapig tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az ügyfélsegítő nap szünetel.

Tárgyalási szünet lesz a Szekszárdi Törvényszéken, a törvényszék illetékességi területén működő járásbíróságokon, valamint a közigazgatási és munkaügyi bíróságon július 16. és augusztus 16. között. Ez idő alatt a megyében működő valamennyi bíróság és bírósági intézmény a rendes napi munkaidőben ügyeletet tart, továbbá biztosítja a hatályos eljárási és anyagi jogi, valamint az ügyviteli előírások szerint halaszthatatlan ügyek folyamatos intézését. A cégbíróságon és a bírósági kezelőirodákban naponta 9-től 11 óráig fogadják az ügyfeleket. Egyebekben, a törvényben meghatározott kivételektől eltekintve nem tartanak tárgyalásokat. A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az ügyfélsegítő nap szünetel, de a Szekszárdi Törvényszék területén működő járásbíróságokra, illetve közigazgatási és munkaügyi bíróságra kiterjedő hatállyal a Szekszárdi Járásbíróságon szerdánként 8 és 12 óra között, valamint 13 órától 16-ig a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfél által szóban előterjesztett kérelmet a kijelölt bíró, bírósági titkár vagy bírósági fogalmazó jegyzőkönyvbe foglalja, tájékoztatott dr. Csullag Józsefné, a törvényszék elnöke.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.