Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Július 16. 12:00, kedd | Helyi

Egy hónapig tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

Egy hónapig tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az ügyfélsegítő nap szünetel.

Tárgyalási szünet lesz a Szekszárdi Törvényszéken, a törvényszék illetékességi területén működő járásbíróságokon, valamint a közigazgatási és munkaügyi bíróságon július 16. és augusztus 16. között. Ez idő alatt a megyében működő valamennyi bíróság és bírósági intézmény a rendes napi munkaidőben ügyeletet tart, továbbá biztosítja a hatályos eljárási és anyagi jogi, valamint az ügyviteli előírások szerint halaszthatatlan ügyek folyamatos intézését. A cégbíróságon és a bírósági kezelőirodákban naponta 9-től 11 óráig fogadják az ügyfeleket. Egyebekben, a törvényben meghatározott kivételektől eltekintve nem tartanak tárgyalásokat. A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az ügyfélsegítő nap szünetel, de a Szekszárdi Törvényszék területén működő járásbíróságokra, illetve közigazgatási és munkaügyi bíróságra kiterjedő hatállyal a Szekszárdi Járásbíróságon szerdánként 8 és 12 óra között, valamint 13 órától 16-ig a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfél által szóban előterjesztett kérelmet a kijelölt bíró, bírósági titkár vagy bírósági fogalmazó jegyzőkönyvbe foglalja, tájékoztatott dr. Csullag Józsefné, a törvényszék elnöke.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 06:59, szerda | Helyi

Rendőrségi bemutató Páriban

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a faluban megszervezett Hitélet és Kultúra Napján tartottak rendőrségi bemutatót.

2019. Augusztus 21. 06:56, szerda | Helyi

Barátja nem érti, miért nem előzött tovább a tegnapi balesetben elhunyt motoros

A helyszínen a szemtanúk többen elmondták: a motoros nem ment gyorsan, valószínűleg megijedhetett.

2019. Augusztus 15. 16:15, csütörtök | Helyi

Gyarapodnak az önkormányzati tűzoltóságok

Tolna megye mindhárom önkormányzati tűzoltósága nyert támogatást a részükre kiírt eszközfejlesztési pályázaton.

2019. Augusztus 15. 16:12, csütörtök | Helyi

Zircen lépett fel a tamási kórus

A Tamási Rosmarin német nemzetiségi kórus is részt vett a Magyarországi német egyházzene XXIII. ünnepe elnevezésű rendezvényen.