Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Augusztus 04. 14:57, csütörtök | Helyi

Meghalt a Pincehelyen elütött gyalogos

Meghalt a Pincehelyen elütött gyalogos

Baleset történt a 61-es főúton Pincehely belterületén ma 12 óra körüli időben.

A Kossuth utcán Tamási irányából Tolnanémedi irányába közlekedett egy 30 éves helyi nő autóval, amikor eddig ismeretlen okból a Garay utca kereszteződésében a kijelölt gyalogátkelő helyen elütötte az ott gyalogosan haladó 61 éves, szintén helyi nőt. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező utcákban lehet. Idő közben a sérült asszony, az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszíni intézkedés idejére továbbra is teljes útlezárás van érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:53, hétfő | Helyi

Tűzeset miatt csökkentett sebességgel közlekednek a vonatok az érintett területnél

A vasúti töltés melletti tűz mintegy 30 kilométer hosszban Kurdtól Pincehelyig ég, foltokban - Csibrák, Dúzs, Szakály, Regöly, Szárazd, Keszőhidegkút és Belecska térségében.

2022. Augusztus 10. 08:45, szerda | Helyi

Herendre lehet túrázni a természetjárókkal

A Tamási Művelődési Központ természetjáró csoportja augusztus 13-án, szombaton Herendre, a világhírű porcelán hazájába látogat.

2022. Augusztus 10. 08:42, szerda | Helyi

Orvhalászok akadtak a rendőrök hálójába

Egy hivatásos halász tett bejelentést, hogy az Iregszemcse melletti, általa felügyelt Okrád 1-es halastónál orvhalászatra utaló nyomokat észlelt. Két tamási rendőr vele együtt figyelte a tavat.

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.