Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Augusztus 05. 09:52, péntek | Helyi

Megpróbáltak meglépni a migránsok a rendőrök elől Tamásiban

Megpróbáltak meglépni a migránsok a rendőrök elől Tamásiban

A rendőrök megkísérelték az autót megállítani Tamásiban, de az a rendőri jelzés ellenére tovább haladt, majd a piroson áthajtva a 61-es útra kanyarodott és Dombóvár felé vette az irányt.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. augusztus 4-én délután fél öt körül, miszerint egy külföldi rendszámú, gyanúsan túlsúlyos Citroen közlekedik a 65-ös főúton Szakály irányába és feltehetően migránsokat szállíthat a sofőr. A rendőrök megkísérelték az autót megállítani Tamásiban, de az a rendőri jelzés ellenére tovább haladt, majd a piroson áthajtva a 61-es útra kanyarodott és Dombóvár felé vette az irányt. A Kocsola-Szakcs elágazónál a követett kocsi vezetője hirtelen jobbra kormányzott és behajtott egy kukoricatáblába. A kiérkező rendőrök a terepkutatás során 14 illegális migránst fogtak el. A férfiak közül négyen indiai, négyen pakisztáni és hatan afgán állampolgárnak vallották magukat. A szerb rendszámos autót vezető 21 éves azerbajdzsáni férfit este kilenc órakor fogták el Kocsola belterületén. Az illegális migránsokat kollégáink visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Az embercsempész ellen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya bűntető eljárást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:53, hétfő | Helyi

Tűzeset miatt csökkentett sebességgel közlekednek a vonatok az érintett területnél

A vasúti töltés melletti tűz mintegy 30 kilométer hosszban Kurdtól Pincehelyig ég, foltokban - Csibrák, Dúzs, Szakály, Regöly, Szárazd, Keszőhidegkút és Belecska térségében.

2022. Augusztus 10. 08:45, szerda | Helyi

Herendre lehet túrázni a természetjárókkal

A Tamási Művelődési Központ természetjáró csoportja augusztus 13-án, szombaton Herendre, a világhírű porcelán hazájába látogat.

2022. Augusztus 10. 08:42, szerda | Helyi

Orvhalászok akadtak a rendőrök hálójába

Egy hivatásos halász tett bejelentést, hogy az Iregszemcse melletti, általa felügyelt Okrád 1-es halastónál orvhalászatra utaló nyomokat észlelt. Két tamási rendőr vele együtt figyelte a tavat.

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.