Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Március 22. 14:16, kedd | Helyi
Forrás: valyip.hu

Megvédték bajnoki címüket a vályi focistái

Megvédték bajnoki címüket a vályi focistái

A tavaly Gyönkön megrendezett Káspári János emléktornát a Vályi Péter Szakképző Iskola csapata nyerte meg. Idén megvédték a bajnoki címet, ismét ők állhattak a dobogó legfelső fokára!

Tizenkettedik alkalommal szervezték meg a Káspári János Emléktornát, melyet tavaly a Vályi Péter Szakképző Iskola focicsapata nyert meg. A névadó a gyönki Tolnai Lajos Gimnázium testnevelő tanára volt, akinek emléke előtt tisztelegve évente meghívásos teremlabdarúgó kupát rendeznek. – Idén hét csapat indult a kupáért, két csoportban. A Vályit a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnáziummal és az Eszterházy Miklós Szakképző Iskolával sorsolták össze – mesélte Bakó Béla, a Vályi csapatának felkészítő tanára. – A csapat ellentmondás nem tűrő módon 9:0 gólaránnyal nyerte a csoportkört és egyenes ágon került a döntőbe. A házigazda gyönkiek a hazai pálya előnyét élvezve lelkesen ugrottak a vályisoknak a döntő mérkőzésen. Hamar sikerült két gólos előnyre szert tenni a tamásiaknak Kökény és Haraszti góljaival. A csapat látványos és szép játékkal nyert 3:1 -re, megvédve ezzel tavalyi bajnoki címüket, Kökény Bélát pedig a torna gólkirályának is választották.

A győztes csapat tagjai: Sztojka-Kovács Gergő, Illés Benjamin, Haraszti István, Csizmazia Alex, Kökény Béla, Kőszegi Kevin, Pusztai Csaba, Horváth László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.