Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. December 11. 09:55, péntek | Helyi
Forrás: Nieder Szabolcs

Menetrend-változás jön a MÁV és a Volánbusz járatainál

Menetrend-változás jön a MÁV és a Volánbusz járatainál

Egy új járattal a hiányzó, reggel 8 órai budapesti érkezés megint kivitelezhető Pincehelyről.

A 2020. december 13-tól érvényes menetrendben, a hivatásforgalmi kínálat bővítéseként egy plusz személyvonat közlekedik munkanapokon reggel 5:58-kor Pincehelyről Budapest Déli pályaudvarra. Az új járat az előző évi menetrendváltáskor kivett pécsi InterCity megállások közül a reggeli első – legtöbb utast adó – budapesti irányút hivatott pótolni. Az új járattal a hiányzó, reggel 8 órai budapesti érkezés megint kivitelezhető, valamint simontornyai átszállással egy új dunaújvárosi kapcsolat is létrejön, elősegítve a reggeli hivatásforgalmi igényeket. A délelőtti órákban Budapest-Keletiből Kaposvárra, és kora délután Kaposvárról Budapest-Keletibe közlekedő Zselic InterCity a továbbiakban Kresz Géza néven közlekedik. A buszjáratok közül a helyközi járatok esetében lép életbe néhány változás. A jelenlegi menetrend szerint munkanapokon Tamási, vasútállomásról 05:37 órakor Ozorára közlekedő regionális autóbuszjárat, az új menetrendi ciklus kezdetétől, 2020. december 13-tól 7 perccel korábban – 05:30 órakor – indul. Ezáltal átszállást tudunk biztosítani a Pincehely, vasútállomásról Budapest irányába 05:58 órakor induló új vonathoz. A buszjárat Pincehelyen a vasútállomásra való betérés előtt érinti a kórházat is. Kihasználtság hiányában a hetek utolsó tanítási napján 15:20-kor Tamási, Vasútállomásról Iregszemcsére közlekedő járat, a 15:40-kor Iregszemcse, Községháza megállóhelytől Hőgyészre, valamint a 16:25-kor Hőgyész, Autóbusz-váróteremtől Tamásiba közlekedő járatok a továbbiakban nem közlekednek.

Címkék: pincehely, Tamási, volnat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.