Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Április 17. 10:57, szerda | Helyi
Forrás: Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.

Mesél az erdő az erdei állatokról

Mesél az erdő az erdei állatokról

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolás tanulóknak

Olyan beérkező rajzokat várnak a pályázatra, melyek nemcsak a valóságos, hanem a mesevilág elképzelt erdeibe kalauzolják el a szemlélőt. Lehetőleg minél gazdagabban jelenjen meg a képen a valós, és a mesebeli erdei életközösség.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2013. június 1-jén Tamásiban, a Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon kerül sor, a díjazottakat előre értesítjük.
A munkák a következő korosztályonként kerülnek értékelésre: csíra (3-6 éveskorig), magonc (7-10 éves korig), csemete (11-15 éves korig).
Díjak: Családi ingyenes belépők a Tamási Vadasparkba és biciklikölcsönzés a Turisztikai és Természetismereti Központban Lengyel- Annafürdőn, valamint természetismereti és művészeti témájú könyvek, kiadványok és rajzeszközök.
A beküldött rajzok hátoldalán a név és az életkor mellett kérjük feltüntetni az iskola vagy az óvoda nevét, címét és telefonszámát is, olvasható betűkkel! Amennyiben valaki meseillusztrációt készít, kérjük csatolva elküldeni hozzá a rajzot ihlető mesét is!
Egy pályázó maximum 2 db rajzzal vehet részt a versenyben. A pályaműveket A/4-es méretű rajzlapon, 2013. május 20-ig személyesen, vagy postai úton kérjük eljuttatni az erdőgazdaság címére („Mesél az erdő az erdei állatokról” rajzpályázat, Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt., 7090 Tamási Szabadság u. 27.)

A pályamunkákból rendezett kiállítás a Trófea Vadgasztronómiai Fesztiválon és a lengyel- annafürdői Turisztikai és Természetismereti Központban lesz megtekinthető, a rajzok a kiállítás zárása után megőrzésre kerülnek. A Zrt fenntartja magának a jogot, hogy az alkotásokról készült másolatokat, fotókat a későbbiekben tájékoztató anyagaikban felhasználják!

Információ: foris@gyulajzrt.hu, www.gyulajzrt.hu, www.erdeiiskola.gyulajzrt.hu
Fóris Dóra tel.: 06/30 908 1111

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!