Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Október 25. 11:35, kedd | Helyi
Forrás: police.hu, fotó: abony.hu

Minden hétre jut egy vadbaleset

Minden hétre jut egy vadbaleset

Tamásit elhagyva, Iregszemcse és Pincehely közelében három vadelütés is történt az elmúlt két hétben - a rendőrség fokozott figyelmet kér!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint vadelütés történt a 61-es számú főúton október 7-én 20 óra 35 perckor. Egy gyulaji férfi közlekedett személygépkocsijával Pincehely irányába, amikor egy őz ugrott az úttestre. A járművezető ugyan fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A baleset során személyi sérülés szerencsére nem történt, de anyagi kár keletkezett.

Egy másik esetben október 13-án 06 óra 50 perckor egy személygépkocsi a 65-ös főúton Iregszemcse irányából Siófok felé közlekedett, amikor egy másik jármű takarásából a gépkocsinak szaladt egy szarvas. Az ütközés következtében a vad elpusztult, a járműben jelentős kár keletkezett.

A harmadik esetben október 18-án egy férfi tehergépkocsijával közlekedett Pincehely irányából Gyönk felé, amikor féktávolságon belül egy dám tehén ugrott elé az útra. A járművezető fékezett, de az ütközést elkerülni ő sem nem tudta. Az ütközés után a jármű az árokba csúszott, a dám tehén pedig elszaladt. A baleset során személyi sérülés szerencsére nem történt.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal! Az őszi időjárás velejárója, hogy az út és látásviszonyok nem teszik lehetővé a megszokott sebességgel történő közlekedést. Az őszi időszakban mindig számoljanak azzal, hogy a szokásosnál lassabban tudnak haladni, ezért inkább induljanak korábban,
hogy a balesetek kockázatát elkerülve célba is érjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.