Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 01. 08:31, péntek | Helyi
Forrás: Tamási Rendőrkapitányság, TMRFK, fotó: hirek.ma

Mindenszentekkor sem mindenki szent

Mindenszentekkor sem mindenki szent

A Tamási Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy az ünnepek során fokozott figyelmet fordítsanak értékeik védelmére

A temetők környékén is megnő a jármű- és a gyalogosforgalom. Ilyenkor nem csak a gyalogátkelőhelyeken közlekednek többen, de gyakrabban lehet számítani a járdáról váratlanul lelépő, az úttesten tilosban átkelő gyalogosokra is.
A nagy forgalom nem csak a közlekedés terén rejt veszélyeket. Vannak, akik nem elhunyt szeretteik miatt látogatnak a temetőbe, hanem, hogy mások anyagi értékeit megszerezzék. Ilyentájt a temetők környékén megszaporodnak a gépkocsi-feltörések. Fontos, hogy a leparkolt autókban senki ne hagyjon pénzt, értékeket, lehetőleg még a kesztyűtartóban, vagy a csomagtartóban sem. Ha ez nem megoldható, célszerű legalább arra ügyelni, hogy a kocsiban hagyott holmi ne maradjon szem előtt. Magától értetődően célszerű ellenőrizni, hogy a leparkolt autó be van-e zárva, az ablakok fel vannak-e húzva.
Érdemes a temetőben is elővigyázatosnak lenni, figyelni a táskákra, a zsebekre, esélyt sem adva az esetleg a környéken ólálkodó tolvajoknak. A rendőrség természetesen ezekben a napokban nagyobb létszámmal lesz jelen a temetők környékén. A fokozott rendőri jelenlét mellett azonban mindenki részéről szükség van odafigyelésre, felelős magatartásra ahhoz, hogy a hosszú hétvége valóban ünnepi legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.