Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Július 27. 12:49, szerda | Helyi
Forrás: forestpress.hu, erdo-mezo.hu

Mindkét versenyben a dobogó legtetejére állhattak

Mindkét versenyben a dobogó legtetejére állhattak

Egyéniben és csapatban is a Gyulaj Zrt. diadalmaskodott az erdőgazdaságok közötti lövészversenyen.

A Magyalosi lőtér életében újabb kiemelkedő jelentőségű esemény zajlott a közelmúltban: Csontos István, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. fiatalon elhunyt főmérnöke emlékére másodízben megrendezett verseny, egyben a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Vadász Többtusa Lőbajnokságának egyik fordulója is zajlott. A rendezvényen 16 állami erdőgazdaság és a Roth Gyula Szakképző Iskola versenyzői mérették meg magukat sörétes és golyós versenyszámokban. Az egyéni indulók száma 75 fő volt. Az egyéni versenyt Király Attila, a tamási székhelyű Gyulaj Zrt. versenyzője nyerte Genáhl Krisztián, a Gemenc Zrt. versenyzője előtt, aki így ezüstérmes lett. A dobogó harmadik fokára Pap Norbert állhatott, a NEFAG Zrt. képviseletében. Csapatversenyben szintén kiemelkedtek a tamásiak: ezt is a Gyulaj Zrt. csapata nyerte meg, a csapat tagjai: Király Attila, Csapó Károly, Tóth Péter és Bölcskei Gábor voltak, második helyen az Északerdő Zrt., harmadik helyen pedig a Gemenc Zrt. csapata végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.