Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2018. Július 16. 12:00, hétfő | Helyi

Most bárkinek lehet igazi rendőrautója

Most bárkinek lehet igazi rendőrautója

Ha valaki mindig is valódi rendőrautóra vágyott volna, eljött az ideje, ugyanis a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elárverezi a megunt szolgálati autókat és rengeteg alkatrészt is.

Nyilvános árverést hirdetett július 19-ére a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság: 37 darab használatból ideiglenesen kivont járművet és feleslegessé vált alkatrészeket értékesítenek. A felhívás szerint a kocsikat legszívesebben csomagban értékesítené a rendőrség, de ha úgy nem kellenek senkinek, akkor akár darabonként is megvásárolhatók az autók. Az árverésre kínált autók kettő kivételével mind üzemképesek, a többség érvényes műszakival rendelkezik. Típus tekintetében az elmúlt évtizedek rendőrautói mind megtalálhatók a palettán a Lada Nivától kezdve a VW Borán és Transporteren keresztül az Opel Astrákig és a Skoda Octaviákig. Eladnak egy autópályára szánt elfogóautót, egy RS Octaviát, illetve a határrendészek nagy kedvencét, egy Nissan Pathfindert is. A volt rendőrautókat az árverés előtti két napon személyesen is meg lehet tekinteni a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Szekszárd, Tartsay V. u. 2. szám alatti objektumában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.