Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Október 09. 10:31, péntek | Helyi
Forrás: fotó: Antli István

Mozgalmas programok az ovisoknak

Mozgalmas programok az ovisoknak

Különleges nap volt az óvodások számára szeptember 24-e, hiszen két programon is szerepelt a naptárban aznap délutánra.

Az egyik a Sportágválasztó volt, amit az idén a Würtz Ádám Általános Iskola falain belül rendeztek meg. Kézilabda, kosárlabda, aikido… csak, hogy néhányat említsünk a számtalan lehetőség közül. Hatalmas kavalkád fogadott bennünket, megszeppenve néztek körül ovisaink az iskolában, ahol rengeteg gyerkőc próbálhatta ki a sportágakat.
14 órára már mentünk is tovább a Miklósávri Parkerdőbe, ahol gyönyörű napsütéses délutánt töltöttünk és fergeteges bábszínházat láttunk a Bab Színház előadásában.
Szájtátva figyeltük a szó szerint hatalmas (medve, vaddisznó, és Piroska a farkas) érkezését dobpergés, zászlópörgetés, furulya szó kísértében.
Felnőttek, gyerekek egyaránt jól éreztük magunkat, jól szórakoztunk, hiszen ez mindegyik korosztályt megszólította. Vonatoztunk, rekordot döntöttünk, volt, aki puszival élesztette újra a medvét. Szenzációs interaktív mesedélután volt.
Megnéztük, hogy a magyar agár milyen gyorsan tud futni, milyen szép és nemes állat. Őrületes iramban kapta el Zsoltit, a műnyulat. A szülők 16 órára jöttek a gyerekekért, eldönthették, hogy maradnak-e a további programokon. Felejthetetlen élményben volt részük azoknak, akik este a sötét erdőn végigsétáltak és meghallgatták a szarvasok bőgését! Köszönjük a szervezőknek és a „szarvasoknak”.

Lakatos Viktória

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.