Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Július 07. 06:00, csütörtök | Helyi

Nagy sikere volt a Vivat Bacchus együttesnek

Nagy sikere volt a Vivat Bacchus együttesnek

Az acapella stílusban éneklő hat fiatalember július 2-án este adott nagy sikerű koncertet a tamási Városi Művelődési Központ előtti rendezvénytéren.

Bor, dal, kultúra – ez a szlogenje a kiváló pécsi énekesekből álló Vivat Bacchus együttesnek, melynek dalai a bor szeretetéről szólnak. Az acapella stílusban éneklő hat fiatalember július 2-án este adott nagy sikerű koncertet a tamási Városi Művelődési Központ előtti rendezvénytéren. A városban élő fiatalok közül sokan már ismerhették az énekegyüttest, hiszen felléptek már Tamásiban ifjúsági koncerten, ahol fergeteges sikert arattak. Nem volt ez másként szombat este sem, ismét sokan élvezhették a humorral fűszerezett, magas művészi színvonalon előadott műsort. Az együttes, a megalakulását követő elmúlt másfél évtizedben fellépett hazánk, Európa és a világ számos koncertszínpadán, méltán aratva nagy elismerést szakmai körökben és a közönség előtt is. Az ország és a világ számos városában öregbítették a jó magyar bor és a magas színvonalú magyar zenei kultúra hírnevét, ezt tették Tamásiban is. Műsoruk számos zenei stílusba adott betekintést, népdal, kórusmű, operett, pop, rock egyaránt szerepelt a július 2-ai műsorban, mindezt általuk komponált feldolgozásban hallhatta a szép számban összegyűlt közönség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.